TÁJMŰHELY

Kiadványaink

Székely zarándoklat - Videónapló

A zarándoklaton készült videósorozataink, az úton megélt egy-egy napunkat mutatják be. Megosztottuk vacsoránkat, szállásunkat, nevetéseinket, és szomorúságunkat. Patakokon keltünk át és erdőkben tévedtünk el de mindvégig csak a cél lebegett a szemünk előtt. Hogy kinyíljön szívünkben az öröm virág. Ezekről a felemelő vagy épp nehézségekkel teli pillanatokról napokra bonta nézhettnek meg rövidfilmeket akik nyomon követik a Tájműhely munkásságát.

Bővebben...

Úton a kegyelem felé, Szent Jakab nyomdokán - Verses zarándoknapló

Kőpataki Rózsa versei nyomán végigkövethetjük a Szent Jakab zarándokúton járó vándor élményeit, érzékletesen leírt képei által a tájak változását és a zarándok csendesen bandukoló lelkében is végbemenő átalakulást.

Bővebben...

El Camino - könyvbemutató, előadás és fotókiállítás

Győrben 2015 április 22-én 6 órakor a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János karán (Győr, Liszt Ferenc utca 42.) fotókiállítással kísért könyvbemutató és előadás lesz az el Camino-ról készült képes zarándoknaplóról. A rendezvényt megnyitja Lukácsi Zoltán atya a Győri Hittudományi Főiskola rektora.

Bővebben...

Úton a kegyelem felé - Hangoskönyv

„Isten megadta nekem a kegyelem első érintését a Caminón, amit megéreztem, megértettem és befogadtam a lelkembe, a gondolataimba. Több mint két év telt el a hazaérkezésem óta és a lélekút folytatódott. Csodás kalandban volt, van részem Isten közelségében.

Bővebben...

Székely Zarándoklat - e-könyv

Kőpataki Rózsa versei nyomán, a lélegzetelállító fényképekkel illusztrált élménybeszámolóban végigkövethetjük egy maroknyi zarándokcsoport spirituális és fizika útját Erdélyországon keresztül. A 2012. augusztus 8-14-e között, Székely János püspök atya vezetésével zajlott zarándoklat Marosvásárhelyről indult és Nagyboldogasszony napjának előestéjén érkezett Csíksomlyóra.

Írta: Kőpataki Rózsa
Szerkesztette: Kaszta Szabolcs
Fényképezte: Konkoly-Gyuró Éva, Kaszta Szabolcs

Bővebben...