TÁJMŰHELY

Megbékélés zarándoklat 2013: Máriazell - Csíksomlyó

Az Alpoktól a Kárpátokig 2 szakaszban gyalogosan és kerékpárral zarándokoltam 2013 május-júniusában és augusztus hónapban, többnyire a Mária úton. Az Útról szóló naponkénti képes és írásos beszámolót itt olvashatjátok.

Bővebben...

Megbékélés zarándoklat az Alpoktól a Kárpátokig

Az Út terve

I, Szakasz: Máriazell - Esztergom - 2013. május 19. Pünkösdvasárnap – únius 9/10.,

II, Szakasz: Esztergom - Csíksomlyó - 2013 augusztus - szeptember 12. (Mária Ünnep)

A megbékélés zarándoklatot Ausztria, Magyarország és Erdély népei, a keresztény egyházak és a zarándokutak alapítói, minden zarándok, fizikai és lélekúton járó ember szeretetteljes egymás felé fordulásáért, szövetségéért ajánlom fel.

Bővebben...

Sopron - Baumgartner zarándoklat

A Fertő-táj Világörökség Egyesület és a Scardobona Consulting Kft. szervezésében 2012. október 4-én Mária Út szakaszavató zarándoklat zajlott Sopronból Baumgartenbe.

 

Bővebben...

Fertő parti évindító zarándoktalálkozó

A Fertő-parti zarándokcsoportok 2013. év eleji találkozójára került sor január 10-én a Fertő-táj Világörökség Egyesület és a Scardobona Consulting Kft. szervezésében. Reisner Ferenc atya Fertőhomokon mutatott be szentmisét a zarándokoknak és Hegykőn fáklyák fényénél megáldotta a Tornácos Panzió udvarán felállított Mária Kaput, majd a megjelentek Agapén vettek részt a Tornácos ház vendégeiként.

Bővebben...

Úton a kegyelem felé - Hangoskönyv

Az El Caminóról készült verses zarándoknapló hangoskönyv változatát diaporámával kísérten itt tekinthetitek meg.

 

Bővebben...

Alkategóriák